Bescherming Tank

...
Plaats reactie
Tobo01

Bescherming Tank

Bericht door Tobo01 »

Hoi,

In januari wordt mijn nieuwe 650 afgeleverd.

Wat is de beste bescherming voor de tank?

a) Een gewone tankpad
b) Een bagster
c) Een betaalbaar alternatief voor de Bagster
d) Folie
e) Bescherming is niet nodig
f) Overige oplossingen

Wie geeft de ultieme tip?

Groeten,

Ton
Bandit

Bericht door Bandit »

Ik zelf rij nu sinds mei 2004 op de 1000, bij aflevering werd er door MP nog een (namaak) carbon tankpad op gezet en ik moet zeggen na 10.000 km met deze relatief goedkope oplossing nog geen zweem van beschadiging gezien (gelukkig) 8)
W-Strom

Bericht door W-Strom »

Naar mijn idee is de Bagster het beste alternatief. Naast goede bescherming is het ook een heel goed systeem voor je tanktas, hij zit goed vast en je pasjes kunnen niet meer gewist worden (als dat verhaal waar is). Mocht Bagster een te dure oplossing zijn voldoet een tankpad ook wel, het beschermt je tank op de plek waar het hem moet beschermen.

Wesley
Crazychris

Bericht door Crazychris »

ik heb n bagster
en die is helemaal perfect
t kost wel wat maar dan heb je r wel wat voor terug
:wink:
Be-Outside

Bericht door Be-Outside »

Ik ben al enige tijd bezig de Amerikaanse tank cover te bemachtigen.
Hieronder twee fotootjes. Ik wil geen hele bagster, maar wel bescherming voor beschadiging van mijn jas oid op de tank en dit lijkt me de mooiste oplossing (mooier dan een tankpad).

Afbeelding
Afbeelding

Gisteren weer een bestelling gedaan (om onduidelijke redenen doen ze nogal moeilijk over verschepen naar Europa, of ze willen dat wel, maar accepteren geen betaling met creditcard :? ) en ik hoop 'em sowieso voor oud en nieuw binnen te hebben. Laat me even weten als iemand het ook wat lijkt. Kan ik er wellicht meer bestellen en kunnen de porto kosten (vaak hoger dan de cover van $ 26,00) gedeeld worden....
Tobo01

Bericht door Tobo01 »

Heb je een web-site?

Ik heb wel interesse, indien de prijs een stuk vriendelijker is dan de Bagster.

Ton
Be-Outside

Bericht door Be-Outside »

tobo01 schreef:Heb je een web-site?

Ik heb wel interesse, indien de prijs een stuk vriendelijker is dan de Bagster.

Ton
Bij http://www.mrcycles.com kan 'ie besteld worden, willen ze 'em ook opsturen, maar dan moet je betalen met een certified check (te koop bij elke bank, maar er zijn dan ongeveer € 18,00 kosten aan verbonden). Bij http://www.xtremepowersports.com heb ik nu een bestelling gedaan met gebruikmaking van Mastercard, maar weet ik nog niet of ze tot levering overgaan. Op de site staat in ieder geval niet dat ze niet 'overseas' leveren....
Laatst gewijzigd door Be-Outside op di 07-12-2004, 16:42, 1 keer totaal gewijzigd.
Tobo01

Bericht door Tobo01 »

Ter info: Ik had bij Nerons geinformeerd naar de prijs van de Bagster.
De Bagster artikelen kunt u bestellen bij alle filialen van Safe Motors, Hein Gericke en MotoPort of uiteraard bij uw eigen dealer of de motorzaak bij u in de buurt.
Advies verkoopprijs voor de cover is momenteel Euro 104,-. De prijs voor een tanktas varieert en ligt tussen de Euro 81,- en Euro 184,-.
The V

Bericht door The V »

Ik heb er ook een besteld bij http://www.extremepowersports.com" onclick="window.open(this.href);return false;

Ben benieuwd hoe lang het duurt voordat ie binnen is en hoe die te bevestigen is. Bij jullie al iets bekend?
Be-Outside

Bericht door Be-Outside »

The V schreef:Ik heb er ook een besteld bij http://www.extremepowersports.com" onclick="window.open(this.href);return false;

Ben benieuwd hoe lang het duurt voordat ie binnen is en hoe die te bevestigen is. Bij jullie al iets bekend?
Ik vermoed dat je http://www.xtremepowersports.com bedoelt. Van hen heb ik al een meeltje terug ontvangen. Het antwoord van 'Pete' was: I am sorry we do not ship overseas. Therefore your order has been cancelled.

Ik heb toch wel zo'n dikke 20 uur mailtjes verstuurd en op een aantal Amerikaanse fora in berichtjes verzocht welke bedrijven 'overseas shippen', maar het lijkt wel of mr.cycles de enige is die het aan durft :?

Op 22 december hebben ze mijn 'certified check' gecashed, dus ik verwacht eigenlijk dat ik mijn Amerikaanse (gedeeltelijke) tank cover op de nieuwjaarbijeenkomst in Utrecht aan de geïnteresseerden kan showen 8)

De bikesliders van bikesliders.com zijn dan zeker nog niet binnen, want die heb ik net vòòr oud en nieuw besteld. Ben zeer benieuwd hoe het er uit gaat zien als die erop zitten (heb zowel de middensliders als de stuur- en swingarmsliders besteld)
Laatst gewijzigd door Be-Outside op zo 02-01-2005, 23:59, 1 keer totaal gewijzigd.
The V

Bericht door The V »

Ja die bedoelde ik! :oops: Beetje jammer dat ze dat niet doen... Ik had 'm daar vandaag besteld! Ik denk dat ik nog maar even wacht om 'm gelijk bij die http://www.mrcycles.com" onclick="window.open(this.href);return false; te bestellen totdat ik ook een "nietverzendbevestiging" heb ontvangen van de door jou genoemde "Pete" of één van zijn maten uit de USA. Alhoewel... dan moet ik nog langer wachten.... :?

Helaas moet ik werken en kan ik dus niet naar Utrecht maar ik zie je bevindingen mbt die tankcover graag tegemoet.
Wat betreft die Bikesliders; heb ik ook al naar gekeken, maar weet nog niet zo goed wat ik er van moet vinden. Ik denk dat ik nog even wacht totdat ik het bij iemand "live" heb gezien. En maar hopen dat ik daar geen spijt van heb tegen die tijd :( :wink:
Plaats reactie